Ми не е все едно дали мотора работи на 2000 или 5000оборота.Трябва да има някакъв регулатор , разтоварващ клапан знам ли, не съм запознат.Сигурно са в помпата вградени, за да осегурат работно налягане.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хидравличен филтър, кормилна уредба
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи не е все едно дали мотора работи на 2000 или 5000оборота.Трябва да има някакъв регулатор , разтоварващ клапан знам ли, не съм запознат.Сигурно са в помпата вградени, за да осегурат работно налягане.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИма регулатор и той ограничава налягането на работното. От оборотите зависи дебита на помпата. От друга страна налягането на изхода на помпата не е постоянно. То зависи от положението на разпределителя на оста на волана. Когато воланът е в покой, налягането на изхода на помпата е минимално. В този момент тя върти течността през казанчето. Максималното налягане се развива, когато воланът е навит и колелата са стигнали крайното отклонение. Тогава въпросният регулатор отваря байпас изход - вход на помпата и налягането не надвишава въпросната стойност.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕ ся, как, за бела става, говорех принципно.Ама един конструктор сигурно ще ги предвиди тия неща.Явно тука е предвидил да няма филтър.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment